بورس ایرانمدیریت مالی

چرا باید سرمایه گذاری را یاد بگیریم؟

10 دلیل که چرا یادگیری سرمایه گذاری امری ضروری است

یادگیری سرمایه گذاری و روش های سرمایه گذاری موفق

 

اگر در حال خواندن این مقاله هستید حتما می دانید که سرمایه گذاری کار خوبی است. هنوز باورتان نشده؟ خب بهتر است که چنین طرز فکری را کنار بگذارید. برای سرمایه گذاری موفق باید آدم اهل ریسکی باشید. این ریسک ها باید هوشمندانه باشند. همه باید یاد بگیرند که چگونه سرمایه گذاری موفق داشته باشند، این بهترین راه برای ایجاد ثروت در طول زمان است. مهم ترین نکته سرمایه گذاری موفق زمان است. ممکن است در مدت زمان کوتاهی مقداری از پولتان را از دست بدهید اما در دراز مدت سود می کنید. دراز مدت یعنی 20 تا 30 سال .هنوز قانع نشدید که چرا باید سرمایه گذاری را یاد بگیرید؟ خب در ادامه به ده دلیل مهم که چرا باید سرمایه گذاری را یاد بگیریم می پردازیم.

 

  1. سرمایه گذاری می تواند بازده خوبی داشته باشد

سرمایه گذاری نسبت به نگه داشتن پول در یک حساب پس انداز بازده بسیار بیشتری دارد.

بله ، در بازار سهام فراز و نشیب هایی وجود خواهد داشت اما با سرمایه گذاری موفق می توانید پیشرفت کنید. بازده سرمایه گذاری در دراز مدت بسیار بیشتر از حساب پس انداز است و از همه مهم تر اگر سرمایه گذاری را یاد بگیرید و بتوانید سرمایه گذاری موفقی داشته باشید در دوران تورم ضرر نمی کنید.

سرمایه گذاری موفق

 

  1. با تقسیم کردن دارایی ها یک قدم بیشتر به سرمایه گذاری موفق نزدیک شوید

یک ضرب المثل چینی معروف است که می گوید تمام تخم مرغ هایت را در یک سبد نگه ندار. اگر به دنبال سرمایه گذاری موفق هستید باید یاد بگیرید که دارایی های خود را تقسیم کنید. هیج آدم عاقلی تمام پول هایش را بصورت نقدی، در خانه یا ماشین اش نگه نمی دارد. در زمینه سرمایه گذاری هم همینطور است. شما باید یاد بگیرید که چگونه دارایی های خود را تقسیم کنید. در این زمینه باید مدیریت ریسک و سرمایه را فرا بگیرید.

 

  1. قدرت سود مرکب

برای سرمایه گذاری موفق باید یاد بگیرید که چگونه می توان از سود مرکب استفاده کرد. با استفاده از سود مرکب می توانید پول بیشتری بدست آورید.ممکن است شروع آن کند باشد و سودی که سالهای اول سرمایه گذاری به دست می آورین به نظر شما مبلغ کمی باشد  اما بعد از سال 10 قطعا مبلغ زیادی می شود. یک بار سرمایه گذاری کردن فایده ای ندارد و اگر به دنبال سرمایه گذاری موفق هستید باید این کار را ادامه دهید. به این صورت می توانید ثروت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.

 

  1. اگر قوانین سرمایه گذاری را بلد نباشید، ممکن است اشتباهات بزرگی بکنید

برای سرمایه گذاری موفق باید اصول آن را بلد باشید. بدون دانستن اصول اولیه شما مدام شکست می خورید و در نتیجه بعد از مدتی تمام مال خود را از دست می دهید. دوست دارید میلیون ها تومان ضرر کنید؟ این طور فکر نمی‌کنم.

نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که یادگیری سرمایه گذاری ساده است ، بنابراین می توانید از انجام این اشتباهات پرهزینه خودداری کنید.

 

  1. بیشتر افراد مشهور سرمایه گذاری می کنند

حتما نام یکی از غول های بازار سهام یعنی وارن بافت مشهور را شنیده اید. ایشان با سرمایه گذاری کردن توانسته است تبدیل به یک مولتی میلیونر موفق شود. زندگی بافت یکی از بهترین الگو ها برای یادگیری سرمایه گذاری اصولی است. پس چرا از او الگو نمی گیرید؟

اگر نگاهی به لیست ده سرمایه گذار برتر تاریخ بیندازید می بینید که اکثر آنها مثل وارن بافت در اویل با مبلغ بسیار کمی شروع کرده اند. وارن بافت از همان دوران جوانی با فقط چند صد دلار شروع به سرمایه گذاری کرد. و الان همان سرمایه گذاری های اولیه اش تبدیل به بیش از 50 میلیون دلار شده اند!. او با یادگیری سرمایه گذاری و سرمایه گذاری موفق توانست زندگی خود را برای همیشه تغییر دهد، شما هم می توانید.

 

  1. مزایای مالیاتی عالی

آیا می دانستید از نظر مالیاتی بهتر است پول خود را سرمایه گذاری کنید تا اینکه آن را وارد کاری کنید؟ این نکته یکی از رازهای ثروتمندان است. مهم نیست در کجای جهان زندگی می کنید، سرمایه گذاری همیشه از نظر مالیاتی به صرفه تر است .ادارات مختلف از بیمه تامین اجتماعی گرفته تا اداره دارایی، اوقاف و تعزیرات حکومتی بسته به شغل شما مالیات هنگفتی دریافت می کنند. اگر می خواهید که مالیات کم تری بپردازید باید پول درون حساب بانکی خود را سرمایه گذاری کنید. با سرمایه گذاری موفق و پرداخت مالیات کمتر می توانید درآمد خود را افزایش دهید. اگر از دادن مالیات متنفر هستید ، باید یاد بگیرید که سرمایه گذاری کنید!

 

  1. دیگر نیازی به کار کردن زیاد ندارید

بالاخره زمانی می رسد که شما می خواهید بازنشسته شوید و دیگر اینقدر زحمت زیادی نکشید. تنها راه نجات شما یادگیری سرمایه گذاری است. بله ، بیمه تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی شما را می پردازد و حتی وام هایی هم می دهد اما همه اینها کفاف زندگی را نمی دهند!

 

  1. تورم

آیا در مورد تورم چیزی می دانید؟ تورم یعنی افزایش قیمت ها در هر سال. مردم کشورهایی که دچار تورم هستند هر سال بدبخت تر  می شوند. چرا؟ خب بگذارید مثالی بزنم. در حال حاضر چه میزان سود بابت حساب پس انداز خود کسب می کنید؟ اگر خوش شانس باشید شاید 1 درصد، درسته؟

این یعنی اینکه اگر فقط پس انداز کنید ، هر ساله 2 درصد از قدرت خرید خود را از دست می دهید. به عبارت دیگر ، مثلا شما الان ماهی دو میلیون تومان اجاره می دهید. خب اگر کاری انجام ندهید، به طور متوسط در سال دیگر باید دو میلیون و سی هزار تومان اجاره بدهید. خب حالا اگر این دو میلیون را پس انداز کنید سال بعد باید دو میلیون و بیست هزار تومان اجاره بدهید. در این صورت فقط 10 هزار تومان سود کرده اید.خب حالا اگر همین مبلغ را سرمایه گذاری کنید، سال آینده هشت درصد یا بیشتر سود کرده اید. حالا شما پنج-دو از تورم جلو تر هستید. با سرمایه گذاری موفق این سود دهی می تواند ادامه دار باشد.

ضرورت یادگیری سرمایه گذاری

  1. بالاخره باید سرمایه گذاری را یاد بگیرید

من تضمین می کنیم که بالاخره شما در برهه ای از زمان مجبور به یادگیری سرمایه گذاری می شوید. مبلغ فیش حقوقی شما مهم نیست بالاخره یک زمانی مقداری پول زیاد می آورید که باید آن را سرمایه گذاری کنید. از آنجا که سرمایه گذاری اجتناب ناپذیر است ، پس بهتر است هر چه زودتر آن را یاد بگیرید و شروع به سرمایه گذاری کنید. شما با داشتن بودجه بندی شخصی مناسب میتوانید هر ماه مبلغی برای سرمایه گذاری کنار بگذارید.

 

  1. هیچ کس دست شما را نمی گیرد

یک جمله مشهور است که می گوید: “شما می توانید برای هر چیزی وام بگیرید ، اما نمی توانید برای بازنشستگی وام بگیرید.” وقتی پیر شوید ، هیچ کس به شما کمک نمی کند. ( بالاخره فرزندانتان هم تا حدی به شما کمک می کنند)

پس شما باید برای خود پس انداز کنید. پس بهتر است هر چه سریعتر سرمایه گذاری را یاد بگیرید. هر چقدر پس انداز کنید کافی نیست. با بیمه تأمین اجتماعی نمی توان خرجی زندگی را داد. اگر واقعا می خواهید که هنگام بازنشستگی آسوده باشید باید راه و روش سرمایه گذاری موفق را یاد بگیرید.

 

در همین زمینه مطالعه کنید:مهارت هایی که برای شروع به معامله گری در بورس به آن ها نیاز دارید

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن